Szabadtéri vendéglátáskor kínált – Ételeink
Bogrács ételeink:
Magyar gulyás, vörösborban főtt marha pörkölt (szürke marhából), birkapörkölt, sertéspörkölt, csülökpörkölt, igény szerint halászlé. Ezek az ételek mind bográcsban készülnek el.
Grill ételeink:
Faszénen sült pácolt szelethúsok, roston sült csirkemell, saslik, tarja, zöld fűszeres pulykamell, csirkecomb illetve falusi jellegű kolbászok. Új termékünk a mangalicából készült pácolt hússzeletek.
Gyerek menük:
Meleg szendvics, főtt virsli, hamburger, pogácsa, tócsni, főtt kukorica, hasábburgonya, steakburgonya. Utolsó sorban, de nem utoljára hagynám Gyros ételeinket pitában és tálban gazdagon.
Saláták:
Salátáink között igen nagy hangsúlyt fordítunk a vegetáriánus ételeket fogyasztók számára. Különös eljárással készítünk vitamindús párolt zöldségeket. Rost lapon készült párolt zöldség különlegességeket.
Ez mellett nagy szerepet kap a görög és a francia saláta is. Nem utolsó sorban említeném a vecsési kovászos termékeket; uborka, csalamádé, ecetes paprika, gyümölcsök stb.
Szabadtéri menük
● magyar csülkökből készült különleges ételek
● faszenes sült grillezett húsok
● vaslapon sült pulykamell, saslik, tarja, kolbász
● házi töltött lepény
● Gyros ételek
● fűszeres negyedbe vágott steakburgonyák
● kemencében sült tészták
● egyben sültek
● töltött káposzta
● pörköltek
● egytálételek
● sültzöldségek
● friss saláták, savanyúságok, ill. gyümölcsök
● frissensültek